ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! JOIN US NOW!

ΝΕΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ->(viewforum.php?f=5) ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Aυτοβιομηχανία PONY- NAMCO

Έχεις όρεξη για Offtopic?Σου αρέσει το κουτσομπολιό?
Εχεις ένα θέμα με την πλάκα? Μπές στο καφενέ κι ελεύθερα...
User avatar
cosmic
Admin
Posts: 1453
Joined: 14 Oct 2014, 12:22
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 300 times
Been thanked: 227 times
Contact:
Status: Offline

Aυτοβιομηχανία PONY- NAMCO

Postby cosmic » 14 Oct 2014, 19:46

Image

Το πράσινο φως για την χορήγηση αδειών πιστοποίησης στην ελληνική αυτοβιομηχανία PONY- NAMCO προκειμένου να είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας τα αυτοκίνητα της εταιρείας, δόθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σε σημερινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανακοίνωσε ότι χθες το μεσημέρι δόθηκαν οι σχετικές άδειες από την ΕΣΥΔ, στην αρμόδια κρατική αρχή διαπίστευσης,την ΕΒΕΤΑΜ, (Βιομηχανική Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη, Εργαστηριακές Δοκιμές Πιστοποιήσεων και Ποιότητας) να κάνει την πιστοποίηση και να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες.

Όπως επισήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και θα ενισχυθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Μάλιστα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά : «κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην σταματάμε επιχειρηματικές δραστηριότητες και ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στην χώρα και είναι Έλληνες»

Σε αυτό το σημείο, ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη μνεία σε δύο νέους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα για το «ξεμπλοκάρισμα» των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσω δύο νέα παιδιά, τον Άγγελο Τόλκα, που είναι Πρόεδρος του Κρατικού φορέα διαπίστευσης και έχει αναβαθμίσει τον κρατικό φορέα τόσο στην Ρωσία, όσο και στην Κίνα, και τον Θωμά Παπαλιάγκα, ο οποίος κάνει πιστοποιήσεις και είναι Πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ. Βοηθήσανε πάρα πολύ για να γίνει πραγματικότητα η επανακυκλοφορία των ελληνικών αυτοκινήτων PONY στους ελληνικούς δρόμους.

Αναφερόμενος στα οφέλη αυτής της πρωτοβουλίας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης σημείωσε: «Ο στόχος όλων εμάς που απασχολούμαστε στα Υπουργεία, είναι να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να βάζει προσκόμματα σε παραγωγικές επενδύσεις. Μια τέτοια επένδυση δεν μπορούσε να σταματήσει. Πρέπει να είναι με βάση τους κανόνες και τις οδηγίες. Εμείς πρέπει να δώσουμε την ώθηση και όχι να βρίσκουμε μικρά προσκόμματα για να μην χρειάζεται η εταιρεία να πάει λόγου χάριν σε μια γερμανική εταιρεία να κάνει πιστοποίηση. Τώρα πλέον αυτό δεν χρειάζεται να πάει σε μια γερμανική εταιρεία, αλλά θα πιστοποιηθεί από ελληνική εταιρεία, η οποία κάνει πιστοποιήσεις στην Κίνα, στην Ρωσία κτλ. Έτσι θα έχουμε πολλαπλάσια αποτελέσματα». Kαι πρόσθεσε: Εκτιμώ ότι αυτή η επένδυση θα δώσει πολλά οφέλη, όχι μόνο για τις 410 θέσεις εργασίας, αλλά εκατοντάδες θέσεις εργασίας έμμεσα. Όλα θα γίνονται στην Ελλάδα. Εμμέσως θα έχουμε κοντά στις 2.500 θέσεις εργασίας»

Μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να «ανταποκριθούμε στα προβλήματα της κάθε επιχείρησης ώστε να δείξουμε στον Έλληνα επιχειρηματία ότι είμαστε δίπλα του, όχι να του δημιουργούμε προβλήματα».Πηγή: thepaper.gr
Άραγε θα θυμάται κάποιος τ' όνομά μας
Της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια
Τα πάθη μας, τις λύπες, τα δεινά μας, άραγε υπήρξαμε ποτέ στα όνειρα μας?

Return to “Χαλαράααα”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Login  •  Register